St. Francis High School Science Center

Athol Springs, NY

The entire existing Science Department on the second floor of Friar’s Hall at St. Francis High School underwent extensive renovations as the focus of this project. The exisiting Chemistry and Physics Labs and Classrooms received new cabinetry throughout as well as new free standing workstations and teacher demonstration stations. Each new lab station was fitted with a new computer, sink and power connection in addition to under counter storage cabinetry.

A new Computer Lab, Student Support Services Area and Teacher’s Resource Room were also added as part of the renovation work.

Working in collaboration with Schneider Design Architects, PC, Louis Design Solutions completed design, construction documents and construction administration in time for the start of the 2005 school year.

New Chemistry Classroom/Lab

New Chemistry Classroom/Lab

← Back to projects